link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="/favicon.ico"

Jack Wever:

Mijn naam is Jack Wever.
Ik kom uit een slagers-familie en was vroeger de slager van het dorp. Ik ben geboren en getogen in Grootebroek en voor de slagerij ben ik verhuisd naar het buitengebied in het aangrenzende dorp Bovenkarspel. Ik heb daar een huis en een kleine 2 hectare grond welke ik destijds gebruikte om mijn vee voor de slagerij te weiden.

Door gezondheidsredenen ben ik in 2000 gestopt met mijn slagerij.
Daarna heb ik hier en daar mijn licht opgedaan. Om mij persoonlijk verder te ontwikkelen heb ik een opleiding Reiki en NLP gedaan, en heb ik een jaar Bodywork met Spirit (Bio-Dynamisch Lichaamswerk) gevolgd.
Wat werken betreft vind ik het belangrijk dat ik buiten kan werken. Het liefst met dieren en met andere mensen samen.
Na wat ervaringen bij hoveniersbedrijven en gemeentelijke groenvoorziening ben ik terecht gekomen bij de kinderboerderij in Hoorn. Daar ben ik zo'n 10 jaar werkzaam geweest en heb daar mijn papieren dierverzorger en beheerder kinderboerderij behaald. 
 
Op dit moment werk ik projectmatig op de zorgboerderij en doe ik allerlei hand en spandiensten als mede-eigenaar van Zorgboerderij BIJ  De Boerentuin. 

Achteraf bezien, kan ik zeggen zeggen dat mijn loopbaan 180 graden gedraaid is en dat ik daar buitengewoon blij mee ben.