link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="/favicon.ico"

Lezing: GlycoBiologie

De lezing is gratis

Nu nog enkele plaatsen beschikbaar.
Geef u gauw op bij Lauree Sine, tel.: 06-40809675 of 0228-519049


Alles wat je zou willen weten over je eten, vitaminen, supplementen, en Glycobiology
Er zijn deze week nog twee gratis informatiebijeenkomsten:
E-mail: lauree@live.nl

Maandag 22 september om 19.30
Bij de Boerentuin, Geerling 11, 1611 BT Bovenkarspel
www.bijdeboerentuin.nl
Opgave bij: Laurée Sine

Woensdag 24 september om 19.30
De Spruit, Westerstraat 30/32, 1601 AK Enkhuizen
www.deahorn.nl
Opgave bij: Laurée Sine
Mobiel: 06-40809675 / Vast: 0228-519049

Wáár gaat de lezing over:

Hoe is ons voedsel veranderd?
De oorsprong van ons eten is significant veranderd, in deze bijeenkomst leer je:
 Hoe onze granen niet meer zijn wat ze geweest zijn
 Wat is GMO en waarom is dat belangrijk om te weten

Wat is natuurlijk en wat is synthetisch?
Je krijgt een "Consumer Awareness Guide” om je te helpen vaststellen:
 Het essentiële verschil tussen natuurlijke en synthetische vitaminen en organische en niet organische mineralen
 Waarom op planten/de natuur gebaseerde produkten belangrijk zijn.
 Hoe je weet wat er werkelijk in je vitaminen zit, of het veilig en effectief voor je gezondheid is.

Wat is Glycosylation? En waarom zou je dit willen weten?
De samenvatting van deze " Introduction to the Science of Glycobiology”, welke alleen voor informatieverstrekking bedoeld is, leert je de basis van deze fascinerende en zeer belangrijke wetenschap voor de gezondheid van de mens.

Je bent uitgenodigd om deze informatiebijeenkomst bij te wonen en te horen hoe de missende factor van gezondheid en voeding invloed zal hebben op je:
 Immuunsysteem
 Darmflora en spijsverteringsstelsel
 Cognitieve functies
 En alle lichaamssystemen
Leer hoe bovenstaande door communicatie op celniveau wordt ondersteund en hoe glycosylation daarvoor zorgt.

Over Larry & Angie Law:

Larry is afgestudeerd aan de Luchtmacht Academie van de Verenigde Staten waar hij zijn Bachelor
haalde in de wetenschap van wiskunde. Hij ontving zijn Masters in Bedrijfsadministratie van de
Universiteit van Missouri.
Nadat hij stopte met werken bij de Luchtmacht volgde hij zijn passie voor lesgeven. Hij gaf wiskunde
en informatica op de middelbare school en op mbo-niveau, gaf docenten les aan diverse
universiteiten. Dit deed hij tot mei 2011. Doordat zijn vrouw al een aantal jaar ernstig ziek was,
begon hij zich te verdiepen in Glycobiology en kreeg les van van vooraanstaande artsen op dit
gebied, terwijl hij Harper’s Biochemistry las, een medisch schoolboek.
Larry heeft een introductie tot Glyciobiology ontwikkeld vanuit deze kennis en sinds 2004 deelt hij
samen met zijn vrouw deze kennis door heel Noord Amerika.
Glycobiology wordt pas sinds 1996 als vak gegeven , maar inmiddels heeft de ‘National Academy of
Sciences’ in 2012 een document van 200 pagina’s uitgegeven waarin helder gemaakt wordt hoe
belangrijk deze nieuwe wetenschap is.
Larry geeft deze les in Glyobiology aan aankomende artsen en verpleegkundigen.
Omdat er zoveel animo was voor zijn lessen, die 75 minuten duurde, heeft hij een samenvatting
gemaakt van 35 minuten die ook voor niet medisch geschoolde mensen te volgen is. Beide lessen zijn
op DVD te verkrijgen.
Hij creëerde ook een presentatie "What’s Natural About Being Syntetic?” een consumentengids
waarin wordt uitgelegd wat het verschil is tussen natuurlijk en synthetisch en waarom dit zo
belangrijk is voor het menselijk lichaam.

Angie komt uit Orange County, Californië. Ze is 35 jaar getrouwd met Larry en ze wonen in Colorado
Springs, Colorado. Ze is moeder van vijf dochters en een zoon en trotse oma van 15 kleinkinderen.
Angie was gastouder en gaf les op een peuterspeelzaal. Ze gaf 10 jaar lang aquarobics en runde
Angie’s Art. Ze is schrijfster van kinderboeken en leest haar boeken graag voor op basisscholen in en
rond haar woonplaats. Angie zag hoe de wetenschap van Glycobiology een enorme hulp kon zijn voor
haar eigen artsen en anderen die zich met gezondheid bezig hielden. Inmiddels hebben ze hun eigen
bedrijf, Angie’s Option BV. Hun bedrijf richt zich op het informeren van mensen over Glycobiology,
die normaal gesproken niet aan deze informatie kunnen komen.
Er zijn drie kennisvelden die geschikt zijn voor het gewone publiek: Hoe de bron van ons voedsel in
de Verenigde Staten is veranderd, "What’s natural about being Synthetic?” en wat is glycosolation en
waarom is dat belangrijk voor ons mensen.
Hun lessen gericht op professionals in de gezondheid is een springplank voor vervolgopleidingen in
het medische vak en wanneer je googled op ‘education in glycobiology’ staat hun website
Angiesopton.com in de top 2.
Ze reizen sinds 2004 door Noord-Amerika en verder om deze informatie te verspreiden en vinden
hier veel voldoening in. Ze maken een verschil in veel mensen hun leven en gaven hoop aan heel veel
mensen, die net als zij, dachten dat er voor hun geen mogelijkheden meer waren ooit nog gezond te
worden.
Larry en Angie Law uit Colorado Springs, CO, onderwijzen deze
wetenschap met uitsluitend als doel mensen te informeren. Mensen
werkzaam in de gezondheidzorg worden ook aangemoedigd te
komen.

In 2015 zullen ze hun kennis en informatie delen in het tv-programma Dr. Oz.
Deze informatiebijeenkomst zal in het Engels worden gegeven met Nederlandse vertaling waar nodig.